Alimentatie en de jaarrekening

Cursusinhoud

Na het volgen van deze cursus Alimentatie en de jaarrekening is uw kennis weer helemaal up-to-date. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en interactie. Meer informatie over de inhoud van de cursus verschijnt binnenkort op deze website.

De Docent

Agnes van Wieren is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkt al jarenlang als advocaat met specialisatie familierecht. Sinds 1984 is zij werkzaam bij Banning Advocaten in s’Hertogenbosch/Amsterdam. Zij adviseert en procedeert, maar doet ook met regelmaat mediation en alles wat daartussen zit. Veel van haar cliënten zijn ondernemer (of de partner ervan), maar ook de niet ondernemer staat ze bij. Ook wordt zij regelmatig gevraagd door cliënten, collega-advocaten of financieel adviseurs om een second opinion te geven. Daarnaast geeft Agnes adviezen, al dan niet bindend, in lastige en complexe zaken. Niet alleen de juridische aspecten, maar ook het totaal van emotionele en psychologische aspecten (de mens erachter) zijn belangrijk voor haar. Zij geeft als praktijkdocente al jarenlang cursussen op het gebied van personen- en familierecht en in het bijzonder op het gebied van alimentatie. Tevens heeft zij jarenlange ervaring aan ‘de andere kant van de tafel,’ eerst als rechter-plaatsvervanger en thans als raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Amsterdam.

Inschrijving

Binnen 3 dagen na inschrijving ontvangt u de officiële bevestiging van deelname. Ontvangt u de officiële bevestiging niet binnen 3 werkdagen dan verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen.

6

Mr. A.R. van Wieren

Docent

  • Groningen
  • 3 november 09:30 uur
  • € 395
  • 6 PO punten
Inschrijven

Inschrijven

Meer cursussen die binnenkort plaatsvinden

Hieronder een overzicht van cursussen die binnenkort starten.