Informatie

Als erkende opleidingsinstelling door de Nederlandse Orde van Advocaten hebben wij ruime ervaring in het organiseren van cursussen en intervisiebijeenkomsten voor advocaten in Noord-Nederland.

In het kader van de “permanente opleiding” worden aan de cursussen PO-studiepunten toegekend. De cursussen vinden plaats in Groningen, hebben een academisch niveau en worden tegen kostprijs aangeboden. Op deze pagina vindt u alle praktische informatie over onze programma’s,

Cursuslocaties

Onze cursussen worden gegeven in Groningen en de intervisies in verschillende steden in Noord-Nederland, te weten Groningen, Leeuwarden en Assen. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd voor een goede bereikbaarheid en een comfortabele leeromgeving.

Cursusleiding

De cursussen worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde advocaten en experts in hun veld. Zij delen graag hun kennis en ervaring met u en bieden u een unieke gelegenheid om te leren en te groeien in uw carrière.

Inschrijven en betalen

U kunt zich inschrijven voor onze cursussen via de website. Klik op de knop “Inschrijven” bij de cursus of intervisiebijeenkomst van uw keuze en volg de stappen om uw inschrijving af te ronden. Binnen 3 werkdagen ontvangt u de bevestiging. De factuur ontvangt u 1-2 weken voorafgaand aan de cursus en het lesgeld dient voor de cursusdatum op onze bankrekening te zijn bijgeschreven.

PO-punten verdienen

PPP-opleidingen is erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten en is daarom in de gelegenheid om PO-punten toe te kennen aan advocaten die deelnemen aan onze cursussen en intervisies. Een advocaat behaalt door ondertekening van de presentielijsten bij aanvang en einde van de cursus 1 PO-punt voor ieder heel uur dat hij de cursus heeft bijgewoond. Na afloop van de cursus of intervisie ontvangt u binnen 3 weken en na betaling van de cursus een certificaat van deelname met vermelding van het aantal behaalde PO-punten.

Docenten

PPP-opleidingen werkt samen met een groep uitstekende docenten die elk bijdragen aan de kwaliteit van onze opleidingen. Onze docenten zijn expert in hun vakgebied en hebben de nodige ervaring om de deelnemers te begeleiden en uit te dagen bij het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

Bij de selectie van onze docenten staat kwaliteit en expertise centraal. We werken samen met mensen die niet alleen gepassioneerd zijn over hun vakgebied, maar ook in staat zijn om deze kennis op een duidelijke en inspirerende manier over te brengen op onze deelnemers. Onze docenten zijn niet alleen expert in het geven van opleidingen, maar ook actief in de praktijk. Hierdoor blijven ze up-to-date met de laatste ontwikkelingen en kunnen ze de deelnemers uitdagen en aansporen tot verdere groei en ontwikkeling.

Dankzij deze combinatie van expertise en praktijkervaring zijn onze docenten en in staat om onze opleidingen op een hoog niveau te brengen en onze deelnemers te begeleiden naar succes in hun werk en persoonlijke ontwikkeling.

Veelgestelde vragen